Απεντόμωση Κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες είναι τα παράσιτα που κατ’ εξοχήν μας ταλαιπωρούν μέσα στις οικίες μας. Αναλόγως της προσβολής (το είδος της κατσαρίδας), πραγματοποιούμε διαφορετικές εφαρμογές απεντόμωσης

Απεντόμωση μαύρων και αμερικάνικων (κόκκινων) κατσαρίδων

Οι κατσαρίδες αυτές διαβιούν συνήθως στα υπόγεια των χώρων μας (πολυκατοικιών και μονοκατοικιών). Όταν ο πληθυσμός τους αυξάνεται  τότε τις βλέπουμε να κυκλοφορούν εσωτερικά της οικίας μας.

Για την καταπολέμηση τους  εφαρμόζουμε ψεκασμούς εσωτερικά και περιμετρικά των προσβεβλημένων χώρων. Δίνοντας έμφαση σε σημεία τα οποία και αποτελούν τις πύλες εισόδου και τα σημεία που μπορεί να φωλιάσουν. Με αυτόν τον τρόπο θωρακίζουμε συνολικά την οικία, την πολυκατοικίας, την αποθήκη  κ.λ.π.

Οι γεωπόνοι μας, πριν από κάθε εφαρμογή πραγματοποιούν επιτόπιο έλεγχο στο χώρο σας, για να εντοπίσουν όλες τις εστίες των παρασίτων. Είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για σας λύσουν κάθε απορία για την εφαρμογή  της απεντόμωσης  και να σας δώσουν χρήσιμές συμβουλές.

Απεντόμωση ξανθιάς κατσαρίδας

Χρήση τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης( gel).

Καταπολέμηση τώρα της ξανθιάς – οικιακής κατσαρίδας (blatella germanica) με την πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ και ΑΚΙΝΔΥΝΗ μέθοδο…. με ΧΡΗΣΗ τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel).

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Πιο συγκεκριμένα…. με ειδικό πιστόλι γίνεται τοποθέτηση τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel) σε συγκεκριμένα και δυσπρόσιτα σημεία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

Η μέθοδος μπορεί να πραγματοποιηθεί 100% ακίνδυνα και χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία σε χώρους όπως:

Κατοικίες: κουζίνα, wc, αποθήκη, πατάρι, υπόγειο, δωμάτια, σαλόνι.
Καταστήματα: ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, αποθήκες τροφίμων, εργοστάσια, εστιατόρια, beach bar, παιδότοποι κ.α.

Δημόσιους φορείς: σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί , νοσοκομεία, δημόσιες επιχειρήσεις.

ΠΩΣ ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ;

Οι κατσαρίδες καθώς βγαίνουν από τις φωλιές τους προς εύρεση τροφής , έλκονται και καταναλώνουν το τροφοελκυστικό gel, το οποίο είναι τοποθετημένο σε συγκεκριμένα σημεία – περάσματά τους. 

Οι κατσαρίδες καταναλώνοντας το gel, δηλητηριάζονται και πεθαίνουν μέσα στις επόμενες ώρες, αφού προλάβουν όμως να επιστρέψουν στις φωλιές τους. Με τον παραπάνω τρόπο μεταφέρουμε την δραστική ουσία του σκευάσματος στις φωλιές τους και εκμεταλλευόμαστε το φαινόμενο του κανιβαλισμού (οι ζωντανές τρώνε τις δηλητηριασμένες νεκρές) αλλά και της κοπροφαγίας (τρέφονται με τα δηλητηριασμένα περιττώματα τους) που διακρίνει τις κοινωνίες τους. 

Με τον τρόπο αυτό, έμμεσα η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό δημιουργώντας μία αλυσίδα θανάτου που εξοντώνει όχι μόνο τις κατσαρίδες που υπάρχουν στον χώρο αλλά και αυτές που μπορεί να προέλθουν από τα αυγά τους.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Εξασφαλίζει άμεσα και άριστα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία του χώρου, καμία διακοπή του χώρου , καμία απομάκρυνση από τον χώρο μετά το πέρας των εργασιών. Το gel παραμένει δραστικό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μέθοδος της διαδοχικής εξόντωσης διασφαλίζει ότι η δραστική ουσία θα φτάσει σε όλο τον πληθυσμό των κατσαρίδων εξαλείφοντας ολοκληρωτικά τοις αποικίες τους.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΓΙΑ ΙΔΙΩΤΗ