Απεντόμωση Κατσαρίδων Θεσσαλονίκη – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

Απεντόμωση Κατσαρίδας Θεσσαλονίκη

Η Απεντόμωση Κατσαρίδας είναι μια από τις πιο επιτυχημένες υπηρεσίες μας.

Οι κατσαρίδες είναι τα παράσιτα που κατ’ εξοχήν μας ταλαιπωρούν μέσα στις οικίες μας.

Αναλόγως το είδος της κατσαρίδας, πραγματοποιούμε διαφορετικές εφαρμογές απεντόμωσης που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ενδιαφέρεστε για την Υπηρεσία Απεντόμωσης Κατσαρίδας;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

  Οι Κριτικές των Πελατών μας στη Google

  Απολύμανση Απεντόμωση Θεσσαλονίκη - Εντομοτεχνική IconΑπολύμανση Απεντόμωση Θεσσαλονίκη - Εντομοτεχνική

  Γαμβέττα 128, Θεσσαλονίκη

  4.7 201 reviews

  • Avatar Γωγώ Βεντούρη ★★★★★ πριν από 4 μήνες
   Είμαι ευγνώμων που βρήκα αυτό το συνεργείο. Τους έχω καλέσει τρεις φορές και κάθε μία από αυτές είχα τα βέλτιστα αποτελέσματα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, τόσο από την επικοινωνία και την ενημέρωση τους όσο και τον επαγγελματισμό τους στο … More αντικείμενο.
   Πλέον είμαι ήσυχη πως ότι και αν εμφανιστεί στο σπίτι έχω βρει τους επαγγελματίες που θα το αναλάβουν.
   Τους ευχαριστώ θερμά για όλη την βοήθεια τους να αισθάνομαι άνετα στο σπίτι
  • Avatar Σαβίνα Ελευθεριάδου ★★★★★ πριν από 3 μήνες
   Μόλις τελείωσε η εφαρμογή για το πρόβλημα που υπάρχει! Στην ωρα τους στο ραντεβού (5 λεπτά νωριτερα!!!) Τηρουν ολα τα μετρα προστασίας, μου εξήγησαν αναλυτικα τι να κανω και πολυ καλη τιμή! Πραγματικά θα τους συστηνα ανεπιφύλακτα!
  • Avatar Ανδρέας Ασλανίδης ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
   Σας ευχαριστώ πολύ! Καταπληκτική δουλειά! Και γρήγορη!
  • Avatar dimitris sxoinas ★★★★★ πριν από μία εβδομάδα
   Εξαιρετικοί επαγγελματίες με γνώσεις και αριστοι στην δουλειά τους
  • Avatar Πολυβιος Νικολαιδης ★★★★★ 5 months ago
   Όσες φορές τους έχω προτιμήσει είχα άμεσα αποτελέσματα. Εννοείται έχω γίνει πελάτης.
  • Avatar Γιάννης Κ. ★★★★★ 8 months ago
   Ευγενέστατο προσωπικό και συνεπής στο ραντεβού. Μου εξήγησε το πρόβλημα, πως το αντιμετωπίζω κι έκανε εφαρμογή των σχετικών δολωμάτων.
  • Avatar ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΠΑΣ - IP solutions ★★★★★ 2 years ago
   Ως εταιρεία διαχείρισης ακινήτων και οικοδομών γνώριζω το Γιώργο εδώ και αρκετά χρόνια , η συνεργασία μας ήταν άψογη από τη πρώτη μέρα . Ο Γιώργος και οι συνεργάτες του ανταποκρίνονται άμεσα στις απαιτήσεις σου , με ξεκάθαρες και αποτελεσματικές … More λύσεις , πολύ καλές χρεώσεις συγκριτικά με τη δουλειά τους .
  • Avatar Xrysd1947 Xrysd ★★★★★ 2 years ago
   Απεντομωση με τζελ για κατσαριδα Πάρα πολύ καλή εξήγηση του προβλήματος με τις κατσαρίδες στην κουζίνα και πολύ σχολαστική και λεπτομεριακη ενασχόληση με τα σημεία που υπάρχει πρόβλημα.
   Ανάλυση σχεδόν επιστημονική. Για ακόμα μια φορά ευχαριστημενη.ευγενε
   … Moreστατοι υπαλληλοι

  Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

  Απεντόμωση κατσαρίδας ξανθιάς

  Καταπολέμηση τώρα της ξανθιάς – οικιακής κατσαρίδας (blatella germanica) με την πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ και ΑΚΙΝΔΥΝΗ μέθοδο με ΧΡΗΣΗ τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel).

  Πώς γίνεται η Απεντόμωση Κατσαρίδας

  Με ειδικό πιστόλι γίνεται τοποθέτηση τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel) σε συγκεκριμένα και δυσπρόσιτα σημεία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

  Η Μέθοδος Απεντόμωσης Κατσαρίδας είναι ακίνδυνη;

  Η μέθοδος μπορεί να πραγματοποιηθεί 100% ακίνδυνα και χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία σε χώρους όπως:

  Κατοικίες:

  • Κουζίνα, WC, Αποθήκη, Πατάρι, Υπόφειο, Δωμάτια, Σαλόνι

  Καταστήματα:

  • Ζαχαροπλαστεία, Κρεοπωλεία, Αρτοποιεία, Αποθήκες Τροφίμων, Εργοστάσια, Εστιατόρια, Beach bar, Παιδότοποι κ.α.

  Δημόσιους φορείς:

  • Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Νοσοκομεία, Δημόσιες Επιχειρήσεις.

  Η Απεντόμωση Κατσαρίδας είναι ολοκληρωτική στις αποκίες τους;

  Με λίγα λόγια ΝΑΙ. Οι κατσαρίδες καθώς βγαίνουν από τις φωλιές τους προς εύρεση τροφής, έλκονται και καταναλώνουν το τροφοελκυστικό gel, το οποίο είναι τοποθετημένο σε συγκεκριμένα σημεία – περάσματά τους.

  Οι κατσαρίδες καταναλώνοντας το gel, δηλητηριάζονται και πεθαίνουν μέσα στις επόμενες ώρες, αφού προλάβουν όμως να επιστρέψουν στις φωλιές τους. Με τον παραπάνω τρόπο μεταφέρουμε την δραστική ουσία του σκευάσματος στις φωλιές τους και εκμεταλλευόμαστε το φαινόμενο του κανιβαλισμού (οι ζωντανές τρώνε τις δηλητηριασμένες νεκρές) αλλά και της κοπροφαγίας (τρέφονται με τα δηλητηριασμένα περιττώματα τους) που διακρίνει τις κοινωνίες τους.
  Με τον τρόπο αυτό, έμμεσα η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό δημιουργώντας μία αλυσίδα θανάτου που εξοντώνει όχι μόνο τις κατσαρίδες που υπάρχουν στον χώρο αλλά και αυτές που μπορεί να προέλθουν από τα αυγά τους.

  Απεντόμωση Κατσαρίδων, μέθοδος Gel και τα Πλεονεκτήματα

  Εξασφαλίζει άμεσα και άριστα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία του χώρου, καμία διακοπή του χώρου , καμία απομάκρυνση από τον χώρο μετά το πέρας των εργασιών. Το gel παραμένει δραστικό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Η μέθοδος της διαδοχικής εξόντωσης διασφαλίζει ότι η δραστική ουσία θα φτάσει σε όλο τον πληθυσμό των κατσαρίδων εξαλείφοντας ολοκληρωτικά τοις αποικίες τους.

  Απολύμανση Κατσαρίδων – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

  Απεντόμωση μαύρων και αμερικάνικων (κόκκινων) κατσαρίδων

  Οι κατσαρίδες αυτές διαβιούν συνήθως στα υπόγεια των χώρων μας (πολυκατοικιών και μονοκατοικιών). Όταν ο πληθυσμός τους αυξάνεται  τότε τις βλέπουμε να κυκλοφορούν εσωτερικά της οικίας μας.

  Για την καταπολέμηση τους  εφαρμόζουμε ψεκασμούς εσωτερικά και περιμετρικά των προσβεβλημένων χώρων. Δίνοντας έμφαση σε σημεία τα οποία και αποτελούν τις πύλες εισόδου και τα σημεία που μπορεί να φωλιάσουν. Με αυτόν τον τρόπο θωρακίζουμε συνολικά την οικία, την πολυκατοικίας, την αποθήκη  κ.λ.π.

  Οι γεωπόνοι μας, πριν από κάθε εφαρμογή πραγματοποιούν επιτόπιο έλεγχο στο χώρο σας, για να εντοπίσουν όλες τις εστίες των παρασίτων. Είναι πάντοτε στη διάθεσή σας για σας λύσουν κάθε απορία για την εφαρμογή  της απεντόμωσης  και να σας δώσουν χρήσιμές συμβουλές.

  Γιατί να μας επιλέξετε

  Διαθέτουμε εμπειρία ετών

  Εδώ και οκτώ τουλάχιστον χρόνια στην Εντομοτεχνική  προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Απεντόμωσης – Μυοκτονίας – Απολύμανσης – Απώθησης  και συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό. Το πελατολόγιο μας διευρύνεται συνεχώς με ιδιώτες και με επαγγελματίες από όλους τους κλάδους.  Όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και συνάπτουμε δημιουργικές συνεργασίες με απόλυτη επιτυχία και απόδοση. Για αυτό και οι πελάτες μας συνεχίζουν να μας δείχνουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους μέχρι και σήμερα.

  Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες

  Προσφέρουμε σε εσάς άρτιες υπηρεσίες  σε ανταγωνιστικές τιμές ώστε η επένδυση σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.  Η ποιότητα των υπηρεσιών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και σε καμία περίπτωση δε μειώνουμε το επίπεδο για να πετύχουμε περισσότερες πωλήσεις. Η φιλοσοφία μας προτάσσει να διατηρούμε επαγγελματισμό μας, ενώ ταυτόχρονα να προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης  παρασίτων υψηλών προδιαγραφών.

  Διαθέτουμε εξιδεικευμένους γεωπόνους

  Διαθέτουμε εξιδεικευμένους γεωπόνους – τεχνικούς εφαρμογών.  Η ομάδας μας απαρτίζετε από πτυχιούχους επιστήμονες πλήρως καταρτισμένους στον τομέα της διαχείρισης παρασίτων . Όλα τα μέλη της Εντομοτεχνικής έχουν μεγάλη εμπειρία στον τομέα του Pest Control και είναι δίπλα σας για να λύσουν κάθε απορία σας. Ερχόμαστε σε εσάς  τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και σεβόμενοι πάντα την ιδιωτικότητά σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ομάδα μας εδώ και να μας γνωρίσετε εδώ

  Παρέχουμε μοναδική υποστήριξη

  Τόσο υφιστάμενοι πελάτες όσο και οι νέοι λαμβάνουν από εμάς υποστήριξη σε καθημερινή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είμαστε  δίπλα σας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να προσφέρουμε άμεσα τις εφαρμογές Απεντόμωσης – Μυοκτονίας – Απολύμανσης – Απώθησης. Χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε την τεχνογνωσία που διαθέτουμε και τη πολύχρονη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει.  Φροντίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον καθένα λύνοντας δύσκολα προβλήματα, απαντώντας σε εξειδικευμένες ερωτήσεις και παρέχοντας συμβουλές και προτάσεις αναφορικά με τις υπηρεσίες μας.

  Απολύμανση Κατσαρίδων – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

  Αξιοπιστία & Ασφάλεια

  ISO 9001:2015

  Η ΕΝΤΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ δείχνοντας προσήλωση στη διαχείριση της ποιότητας των υπηρεσιών της, προχώρησε στην εγκατάσταση και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας βάσει του διεθνούς αναγνωρισμένου προτύπου ISO 9001:2015.

  Το πρότυπο ISO 9001:2015 βασίζεται στη συνεχή βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το οποίο λειτουργεί ένας οργανισμός και ακολουθεί τη μεθοδολογία «Σχεδιάζω – Εκτελώ – Ελέγχω- Βελτιώνω».

  HACCP

  Το HACCP είναι ένα προληπτικό σύστημα που διασφαλίζει την παραγωγή ασφαλών για την υγεία του καταναλωτή προϊόντων. Υποχρεούνται όλες οι επιχειρήσεις που παρασκευάζουν, παράγουν, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διανέμουν, μεταποιούν, τρόφιμα να κάνουν εφαρμογή του συστήματος. Μέρος του HACCP αποτελεί και η παρασιτοκτονία.

  Ασφαλή Σκευάσματα Υγειονομικής Σημασίας

  Τα σκευάσματα υγειονομικής σημασίας τα οποία χρησιμοποιούμε στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας έχουν ως κύριο στόχο τον έλεγχο των εχθρών – παρασίτων με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την προστασία πολλών ανθρώπινων δραστηριοτήτων, καθώς και την προστασία διάφορων περιουσιακών στοιχειών.

  Απεντόμωση με Εγγύηση & Ποιότητα

  Δείτε τις προσφορές μας παρακάτω!

  Αν σας ενδιαφέρει μια προσφορά παρακαλώ κάντε κλικ και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να σας καλέσουμε άμεσα!

  Αποτελεσματική Απεντόμωση Διαμερίσματος

  από 25€
  • 6 μήνες γραπτή εγγύηση αποτελέσματος
  • 100% ακίνδυνα σκευάσματα για τον άνθρωπο
  • Πιστοποίησεις

   ISO 9001
   ISO 14001
   ISO 45001

  Απεντόμωση & Μυοκτονία Πολυκατοικίας

  από 50€
  • Εγγύηση αποτελέσματος
  • 100% ακίνδυνα σκευάσματα για τον άνθρωπο
  • Πιστοποίησεις

   ISO 9001
   ISO 14001
   ISO 45001

  Φάκελος
  ΕΦΕΤ από
  Επαγγελματίες

  από 30€
  • Η εφαρμογή δεν επηρεάζει τα προϊόντα
  • 100% ακίνδυνα σκευάσματα για τον άνθρωπο
  • Πιστοποίησεις

   ISO 9001
   ISO 14001
   ISO 45001

  Αποτελεσματική Απολύμναση
  Χώρων

  από 30€
  • 6 μήνες γραπτή εγγύηση αποτελέσματος
  • Διακοπή της αλυσίδας ίων και παθογόνων μικροοργανισμών
  • Πιστοποίησεις

   ISO 9001
   ISO 14001
   ISO 45001

  Απολύμανση Κατσαρίδων – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

  Να σας Καλέσουμε;
  Καλέστε με!