Τομέας logistics

Η πρόληψη και ο έλεγχος των επιβλαβών οργανισμών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της υγιεινής για τις περισσότερες επιχειρήσεις που εμπλέκονται στον κλάδο  των logistics και εν γένει της  εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η μόλυνση των αποθηκευμένων πρώτων υλών και των προϊόντων από τα παράσιτα  (έντομα και τρωκτικά ) μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των αποθηκευμένων αγαθών, δυσφήμηση της εταιρίας σας και απώλεια των εσόδων σας. Η γεωπόνοι της εντομοτεχνικής έχοντας χρόνια εμπειρίας στον τομέα των logistics – εφοδιαστικής αλυσίδας, αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες τέτοιον χώρων, όπου τα παράσιτα μπορούν να εισβάλουν με πολλόυς τρόπους και να φωλιάσουν σε πολλά σημεία.

Η καθημερινή τροφοδότηση  και αποθήκευση τροφίμων μπορεί να είναι ένας ιδανικός τρόπος εισαγωγής παρασίτων στις εγκαταστάσεις σας, τα οποία μπορεί να καταφθάνουν από οποιαδήποτε στον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας, για να επιθεωρήσουμε τους χώρους σας, και έπειτα να δημιουργήσουμε  το πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων που αρμόζει στις εγκαταστάσεις σας

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

    Να σας Καλέσουμε;
    Καλέστε με!