Έκδοση πιστοποιητικών – Φάκελος Eφετ

Η διαχείριση των παρασίτων σε εταιρίες υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελεί ένα από τα κρίσιμα σημεία HACCP και όλες οι επιχειρήσεις οφείλουν να πραγματοποιούν σε τακτά χρονικά διαστήματα εφαρμογές απεντόμωσης και μυοκτονίας. 

Η επικείμενη νομοθεσία και οι οδηγίες υγιεινής του ΕΦΕΤ ορίζουν πως όλες οι επιχειρήσεις υγειονομικής σημασίας καλούνται από την έναρξη της λειτουργίας τους  να διατηρούν φάκελο ελέγχου παρασίτων σε συνεργασίας με μία αδειοδοτημένη εταιρεία Απεντομώσεων – Απολυμάνσεων – Μυοκτονιών. 

Το πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων καταρτίζεται από το επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας και περιλαμβάνει ένα συνδυασμό προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων ελέγχου παρασίτων. Στο πρόγραμμα ορίζονται οι εργασίες που γίνονται και η συχνότητα της εφαρμογής τους και ο φάκελος έλεγχου παρασίτων ενημερώνεται μετά από κάθε εφαρμογή.

Ο Φάκελος Απεντόμωσης Μυοκτονίας αφορά όλες τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Επιχειρήσεις όπως: παντοπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, κάβες, αρτοποιία, πρατήρια άρτου, πρατήρια πώλησης τροφίμων, οπωροπωλεία, καταστήματα κατεψυγμένων τροφίμων, καφεκοπτεία, καταστήματα ψιλικών, καθώς και καταστήματα πώλησης τροφίμων και ποτών, εστιατόρια, μπαρ, κυλικεία, ταβέρνες, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, Καμπινγκ κλπ.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

    Να σας Καλέσουμε;
    Καλέστε με!