Επιχειρήσεις Εστίασης

Στην Εντομοτεχνική καταλαβαίνουμε ότι οποιαδήποτε ένδειξη μόλυνσης από παράσιτα στην επιχείρησή σας θα επηρέαζε σοβαρά τη φήμη σας. Οι λύσεις που προσφέρουμε, σας βοηθούν να διασφαλισετε ότι ο χώρος σας θα παραμείνει  απαλλαγμένος από παράσιτα σύμφωνα με τους κανονισμούς για την ασφάλεια και την υγιεινή  των τροφίμων. 

Η πρόληψη των παρασίτων είναι η λέξη-κλειδί και η Εντομοτεχνική κατανοεί τη σημασία ενός διακριτικού αλλά αποτελεσματικού προγράμματος ελέγχου παρασίτων σε ευαίσθητους χώρους  όπως αυτό του κλάδου της εστίασης 

Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται να εξετάσουν πολύ προσεκτικά ποια μέθοδος ελέγχου είναι κατάλληλη για το κάθε εστιατόριο, το καφέ, το μπαρ, το ζαχαροπλαστείο κ.λ.π. ξεχωριστά. Οι εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις, συμβουλές και συστάσεις  μας, αποσκοπούν όχι μόνο στην εξάλειψη, αλλά και στον εντοπισμό της βασικής αιτίας του προβλήματος  με σκοπό την αποτροπή κάθε μελλοντικής επανεμφάνισης.

Η Εντομοτεχνική μέσα από ένα πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων διασφαλίζει την υγιεινή και ασφάλεια της επιχείρησής σας  προστατεύοντας από τον κίνδυνο των μολύνσεων αλλά και της απώλειας εισοδήματος εξαιτίας της εμφάνισης των παρασίτων.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

    Να σας Καλέσουμε;
    Καλέστε με!