Απεντόμωση Εύοσμος

Απεντομώσεις σε όλη την Κεντρική Μακεδονία! – Δείτε τις περιοχές δράσης μας

Η Εντομοτεχνική κάνει απεντομώσεις στον Εύοσμο καθημερινά σε δεκάδες ιδιώτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα παρασίτων στους χώρους τους. Οι γεωπόνοι μας έχοντας χρόνια εμπειρίας μπορούν να  λύσουν το κάθε σας πρόβλημα σεβόμενοι την ιδιωτική σας ζωή και τον προσωπικό  σας χώρο.

Δίνουμε λύση και πραγματοποιούμε

Απεντόμωση Κατοικίας, Απεντόμωση Διαμερίσματος, Απεντόμωση Πολυκατοικίας, εξοχικά, αποθήκες, ιδιωτικά parking κ.λ.π.

Δείτε τις υπηρεσίες μας παρακάτω και ενημερωθείτε αναλυτικά για την κάθε μια ξεχωριστά.

Απεντόμωση

Διαμερίσματος από
25€
  • 6 Μήνες Γραπτή Εγγύηση!
  • 100% Ακίνδυνα Σκευάσματα
  • Πιστοποίηση ISO 9001 - 14001 & 45001
Ευκαιρία!

Απεντομώσεις Εύοσμος – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

Απεντομώσεις Εύοσμος – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

Απεντoμωση Εύοσμος - Τρόποι & Τεχνικές

Απεντόμωση με Gel

Με ειδικό πιστόλι τοποθέτηση ειδικού τροφοελκιστικού σκευάσματος υπό μορφή gel σε συγκεκριμένα και δυσπρόσιτα σημεία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. Είναι σκεύασμα εντελώς άοσμο , μη τοξικό και η εφαρμογή του δεν προϋποθέτει εκκένωση των χώρων ή κάποια άλλη προετοιμασία. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει ακόμη και την ώρα που ο χώρος βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται με τη μέθοδο της διαδοχικής εξόντωσης σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό των εντόμων δημιουργώντας μία αλυσίδα θανάτου , με αποτέλεσμα την εξόντωση όλων των υπαρχόντων εντόμων αλλά και αυτών που μπορεί να προέλθουν από τα αυγά αυτών. Είναι σκεύασμα εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα θηλαστικά.

Απεντόμωση Κατσαρίδας Θεσσαλονίκη - Εντομοτεχνική

Απεντόμωση με ψεκασμό

Ο ψεκασμός πραγματοποιείται με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης(2atm) και ειδικά ακροφύσια τα οποία είναι κατάλληλα για ρωγμές τοίχων και άλλων επιφανειών όπου μπορούν και κρύβονται , διαβιούν αλλά και περπατούν τα έντομα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , υγειονομικής σημασίας , φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο και λόγω της χαμηλής τοξικότητας τους η δράση τους δεν επηρεάζει τα θηλαστικά. Τα αποτελέσματά τους είναι άμεσα και άριστα ενάντια στην υπάρχουσα προσβολή , καθώς με την υπολειμματική τους δράση που φέρουν προφυλλάσουν τον χώρο από επόμενες προσβολές

Απεντομώσεις Εύοσμος – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

Απεντόμωση με κόλλες ελκυστικής ορμόνης αναπαραγωγής

Στο χώρο τοποθετούνται ειδικές κόλλες με ελκυστική ορμόνη αναπαραγωγής για τον έλεγχο της παρουσίας παρασίτων

Απεντόμωση με ψυχρή νέφωση

Πραγματοποιείται με ειδικό μηχάνημα, το οποίο διασπά το εντομοκτόνο σκεύασμα σε πολύ μικρά σταγονίδια (προκαλώντας νέφος), έτσι καλύπτει όλες τις επιφάνειες του χώρου διοχετεύοντας εντομοκτόνο ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Μυοκτονία Τρόποι & Τεχνικές

Μυοκτονία απαλλαγείτε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες

Οι ποντικοί αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία , καθώς φέρουν πολλές ασθένειες αλλά και πολλά εκτοπαράσιτα. Ροκανίζουν τα πάντα και λερώνουν το χώρο που βρίσκονται με περιττώματα και ούρα. Η μυοκτονία εφαρμόζεται με σκοπό την απαλλαγή του χώρου από τους ποντικούς καθώς και την αποφυγή αυτών από μελλοντική επανεμφάνιση. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο πρέπει να εφαρμοστεί ορθά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης που θα περιλαμβάνει:

  • Προληπτικά μέτρα
  • Αντιμετώπιση υπάρχουσας προσβολής
  • Αποφυγή επανεμφάνισης

Προληπτικά μέτρα

Eίναι οι ενέργειες που γίνονται από τον εξειδικευμένο επιστήμονα και τον πελάτη με στόχο την δημιουργία ενός αφιλόξενου χώρου και τον αποκλεισμό κάθε πιθανής εισόδου στο χώρο.

Αντιμετώπιση υπάρχουσας προσβολής

Eίναι το σύνολο των ενεργειών για τη απαλλαγή του χώρου από τους ποντικούς. Επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό με κλειδί , εντός των οποίων θα είναι τοποθετημένα τα μυοκτόνα σκευάσματα για την καλύτερη ασφάλεια του χώρου αλλά και την προστασία αυτών από τις καιρικές συνθήκες και τα διάφορα ζώα. Τοποθέτηση ειδικών παγίδων σύλληψης με κόλλα ή τύπου κλουβιού , κυρίως στους εσωτερικούς χώρους και τις ευαίσθητες περιοχές των εγκαταστάσεων.

Αποφυγή επανεμφάνισης

Eπιτυγχάνεται με τον συχνό έλεγχο του χώρου από τον εξειδικευμένο επιστήμονα (εφαρμόζοντας τις απαραίτητες ενέργειες , π.χ έλεγχος και επαναδόλωση δολωματικών σταθμών ) καθώς και με την τήρηση προληπτικών μέτρων.

Απολύμανση Εύοσμος

Απολύμανση για διατήριση τις υγιεινής του χώρου σε υψηλά επίπεδα

Η απολύμανση πραγματοποιείται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης όπως σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, κ.ά με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων , βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Οι χώροι μετά την εφαρμογή παραδίδονται στείροι από παθογόνους μικροοργανισμούς διασφαλίζοντας ένα περιβάλλον με υψηλά επίπεδα υγιεινής.

Απεντόμωση, Απολύμανση Εύοσμος – Καλέστε μας 2310 853 104 ή 6979 775 863

Απώθηση Πτηνών

Απώθηση πτηνών με μηχανικά μέσα, όχι με φάρμακα

Τα πτηνά αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία , καθώς φέρουν πολλές ασθένειες και εκτοπαράσιτα , ενώ τα περιττώματά τους εκτός της άσχημης αισθητικής εικόνας που δημιουργούν , προκαλούν διάβρωση σε μάρμαρα και γρανίτες. Μπορούν και επικάθονται σε κάθε είδους επιφάνεια και προσβάλλουν εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονται τόσο στην ύπαιθρο όσο και στο αστικό περιβάλλον. Η απαλλαγή του χώρου από τα πτηνά γίνεται με τη χρήση απωθητικών μέσων ( ακίδες , δίχτυα κ.α ) τα οποία δεν επηρεάζουν την αισθητική του χώρου και χωρίς να προκαλούν τραυματισμούς στα πτηνά.

Απώθηση Ερπετών - Απολύμανση

Απώθηση ερπετών ασφαλίστε το χώρο σας

Τα περισσότερα φίδια στη χώρα μας μπορεί να είναι ακίνδυνα , ωστόσο η εμφάνισή τους δεν παύει να προκαλεί την αίσθηση του φόβου και του πανικού σε ενήλικες και παιδιά. Τα φίδια είναι ωφέλιμο είδος και στόχος δεν είναι η εξουδετέρωση τους , αλλά η απώθησή αυτών από τον χώρο. Η απώθηση των φιδιών γίνεται με την χρήση ειδικών απωθητικών σκευασμάτων , με τα οποία δημιουργούμε μια προστατευτική ζώνη περιμετρικά του χώρου που θέλουμε να προστατεύσουμε. Τα σκευάσματα αυτά , έχουν τόσο προληπτική όσο και κατασταλτική δράση , είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εφαρμόζονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους π.χ (κατασκηνώσεις , εξοχικές κατοικίες , μονοκατοικίες , επιχειρήσεις , στρατόπεδα κ.α ). Σε περίπτωση που τα ερπετά έχουν εισβάλλει ήδη στον χώρο απαιτούνται 2 εφαρμογές.

  • Απομάκρυνση αυτών από τον χώρο.
  • Δημιουργία προστατευτικής ζώνης περιμετρικά του χώρου

Προς αποφυγή μελλοντικής επανεμφάνισης των ερπετών στο χώρο μας, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αφιλόξενο περιβάλλον γι’ αυτά. Αυτό επιτυγχάνεται Απομακρύνοντας την τροφή (ποντίκια, αρθρόποδα) και καταστρέφοντας τα σημεία – κρυψώνες, καθώς τα φίδια θα επισκεφτούν τον χώρο μας για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι για εξεύρεση τροφής και ο δεύτερος για να βρουν σημεία-κρυψώνες και να αναπαυθούν.

Υποκαπνισμός - Fumigation / Απεντόμωση με Χρήση Φωσφίνης

Υποκαπνισμός – Fumigation Απεντόμωση με Χρήση Φωσφίνης

Υποκαπνισμός είναι μια χημική μέθοδος απεντόμωσης η οποία βασίζεται στη χρήση ισχυρών τοξικών ουσιών υπό τη μορφή αερίου, των οποίων γίνεται η έκλυση σε καλά στεγανοποιουμένους χώρους. Στην Ελλάδα ο υποκαπνισμός πραγματοποιείται με τη χρήση Φωσφίνης. Η Φωσφίνη (PH3 ) είναι το μοναδικό σκεύασμα το οποίο φέρει έγκριση χρησιμοποίησης σε εφαρμογές απεντόμωσης στην Ελλάδα.

Τα σκευάσματα φωσφίνης πωλούνται σε στερεά μορφή τα οποία υπό τις κατάλληλες συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και ατμοσφαιρικής πίεσης παράγουν τη Φωσφίνη σε αέρια μορφή. Στην αέρια μορφή της, αποτελεί ένα ισχυρότατο και διεισδυτικό δηλητήριο το οποίο είναι τοξικό σε όλες της μορφές ζωής. Επομένως με τη χρήση της Φωσφίνης ελέγχονται όλα τα στάδια ζωής των εντόμων (αυγό – προνύμφη – νύμφη – ακμαίο έντομο). Η φωσφίνη είναι φιλική προς το περιβάλλον εφόσον διασπάται εύκολα και γρήγορα. Η ταχύτητα διάσπασης της εξαρτάται από τη θερμοκρασία και την υγρασία του περιβάλλοντος χώρου και του προς απεντόμωση προϊόντος.

Ο υποκαπνισμός με τη χρήση Φωσφίνης είναι συχνά ο γρηγορότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος απεντόμωσης εντόμων και τρωκτικών, καθώς έχει πολύ μεγάλη διεισδυτικότητα, και μπορεί να εισχωρήσει σε σημεία στα οποία άλλες μέθοδοι (ψεκασμοί, αερολύματα και εντομοκτόνα) δεν “φτάνουν”. Η εφαρμογή υποκαπνισμού πραγματοποιείται σε κλειστούς στεγανοποιημένους χώρους σε απόσταση τουλάχιστον 50 m από κατοικημένες περιοχές και μόνο υπό την επίβλεψη-καθοδήγηση του αρμόδιου επιστήμονα (γεωπόνου ή χημικού). Η απεντόμωση με χρήση Φωσφίνης εφαρμόζεται σε Silo, Containers, καράβια, βιομηχανίες, αποθήκες, φορτηγά και έπιπλα(για την καταπολέμηση των ξυλοφάγων εντόμων).

Απεντομώσεις Εύοσμος – Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863

Να σας Καλέσουμε;
Καλέστε με!