Βιομηχανίες – Παραγωγικές μονάδες

Στις μονάδες παραγωγής η ασφάλεια των τροφίμων  αρχίζει με την βοήθεια της επιστήμης και των υγειονομικών εφαρμογών. Όταν τα τρόφιμα βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησής σας, τίποτα δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη του. Σε άλλες βιομηχανίες ακόμη και αν δεν επεξεργάζονται τρόφιμα η προσβολή  μπορεί να είναι εξίσου μεγάλη καθώς όλες οι βιομηχανίες είναι ευάλωτες στις εισβολές από τρωκτικά και έντομα.   Τα παράσιτα μπορουν να εισβάλουν από παντού: από της πολλαπλές εισόδους που διαθέτουν οι περισσότερες μονάδες,   μαζί με τις πρώτες ύλες που εισέρχονται για επεξεργασία κ.λ.π.

Η γεωπόνοι της εντομοτεχνικής έχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση προσεγγίζουν την επιχείρησή σας με  άρτιες επιστημονικές τεχνικές  δημιουργώντας ένα  σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης  και υποστήριξης ελέγχου παρασίτων εξατομικευμένο μετά από μελέτη  του χώρου. Κατανοώντας  πλήρως  τον τρόπο λειτουργίας  τέτοιων χώρων αξιολογούμε  τους κινδύνους που ενδέχεται να προκύψουν και δρούμε προληπτικά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρωτοπορούμε στις νέες τεχνολογίες και παρέχουμε καινοτόμες λύσεις προσφέροντας την επόμενη γενιά προϊόντων και υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε την ασφάλεια των μονάδων σας.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

    Να σας Καλέσουμε;
    Καλέστε με!