Δολωματικοί Σταθμοί & Παγίδες

Οι Δολωματικοι σταθμοί είναι κατασκευασμένοι από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό. 

Η δομή τους είναι τέτοια, η οποία επιτρέπει στο τρωκτικό να εισχωρήσει εσωτερικά του σταθμού δημιουργώντας μια αίσθηση ασφαλείας και  να τραφεί από το δόλωμα.  

Είναι σταθμοί ασφαλείας και  συνιστάται για κατοικίες και για επαγγελματικούς χώρους (χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, καταστήματα, ξενοδοχεία κ.α. ). Είναι κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε θηλαστικά  (γάτες και σκύλοι) να μην μπορούν να τους ανοίξουν ή να εισχωρήσουν σε αυτούς. 

Με την τοποθέτηση τους δημιουργείται μια ζώνη άμυνας περιμετρικά των χώρων, ελέγχοντας έτσι τους πληθυσμούς των τρωκτικών και προστατεύοντας από τυχόν εισβολές.

Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863 

Δολωματικός Σταθμός Coral Bait

Δολωματικός σταθμός ορθογώνιος μικρού μεγέθους με μορφή σωλήνα στις εισόδους. Διαθέτει διπλή είσοδό. Είναι κατασκευασμένος  για όλα τα είδη των τρωκτικών. Αποτελείται από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει κλειδί ασφαλείας. Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης όλων των μορφών δολωμάτων.

Διαστάσεις: 230 x 130 x 80 mm

Δολωματικός Σταθμός Alpha Bait

Δολωματικός σταθμός μικρού μεγέθους σε μορφή σωλήνα. Κατασκευασμένος  για όλα τα είδη των τρωκτικών. Διαθέτει διπλή είσοδο. Αποτελείται από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει κλειδί ασφαλείας. Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης όλων των μορφών δολωμάτων.

Διαστάσεις: 230 x 130 x 80 mm

Δολωματικός Σταθμός Rat Bait Black Box

Δολωματικός σταθμός ορθογώνιος μεγάλου μεγέθους με μορφή σωλήνα στις εισόδους. Διαθέτει διπλή είσοδό. Είναι κατασκευασμένος  για την παγίδευση των αρουραίων. Αποτελείται από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό και διαθέτει κλειδί ασφαλείας. Παρέχει τη δυνατότητα τοποθέτησης όλων των μορφών δολωμάτων.

Διαστάσεις: 230 x 180 x 80 mm

Μηχανική Παγίδα Πολλαπλών Συλλήψεων Multicatch (Multiple catch) 

H μηχανική παγίδα multicatch είναι κατασκευασμένη από γαλβάνιζέ υλικό που αντέχει στη διάβρωση και διαθέτει διάφανο καπάκι. Τοποθετείτε εσωτερικά των χώρων για την πολλαπλή παγίδευση – σύλληψη των ποντικών. Στο εσωτερικό της τοποθετούνται ειδικές κόλλες.    

Διαστάσεις: 267 x 170  x 95 mm

Καλέστε μας για άμεση προσφορά 2310 853 104 ή 6979 775 863 

Να σας Καλέσουμε;
Καλέστε με!