Απώθηση ερπετών ασφαλίστε το χώρο σας

Τα περισσότερα φίδια στη χώρα μας μπορεί να είναι ακίνδυνα , ωστόσο η εμφάνισή τους δεν παύει να προκαλεί την αίσθηση του φόβου και του πανικού σε ενήλικες και παιδιά. Τα φίδια είναι ωφέλιμο είδος και στόχος δεν είναι η εξουδετέρωση τους , αλλά η απώθησή αυτών από τον χώρο.

Η απώθηση των φιδιών γίνεται με την χρήση ειδικών απωθητικών σκευασμάτων , με τα οποία δημιουργούμε μια προστατευτική ζώνη περιμετρικά του χώρου που θέλουμε να προστατεύσουμε. Τα σκευάσματα αυτά , έχουν τόσο προληπτική όσο και κατασταλτική δράση , είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εφαρμόζονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους π.χ (κατασκηνώσεις , εξοχικές κατοικίες , μονοκατοικίες , επιχειρήσεις , στρατόπεδα κ.α ). Σε περίπτωση που τα ερπετά έχουν εισβάλλει ήδη στον χώρο απαιτούνται 2 εφαρμογές.

  1. Απομάκρυνση αυτών από τον χώρο.
  2. Δημιουργία προστατευτικής ζώνης περιμετρικά του χώρου

Προς αποφυγή μελλοντικής επανεμφάνισης των ερπετών στο χώρο μας, θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα αφιλόξενο περιβάλλον γι’ αυτά. Αυτό επιτυγχάνεται Απομακρύνοντας την τροφή (ποντίκια, αρθρόποδα) και καταστρέφοντας τα σημεία – κρυψώνες, καθώς τα φίδια θα επισκεφτούν τον χώρο μας για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι για εξεύρεση τροφής και ο δεύτερος για να βρουν σημεία-κρυψώνες και να αναπαυθούν.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

    Να σας Καλέσουμε;
    Καλέστε με!