Μυοκτονία Θεσσαλονίκη Εντομοτεχνική και Τέρμα τα Ποντίκια

Οι ποντικοί αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία , καθώς φέρουν πολλές ασθένειες αλλά και πολλά εκτοπαράσιτα. Ροκανίζουν τα πάντα και λερώνουν το χώρο που βρίσκονται με περιττώματα και ούρα. Η μυοκτονία εφαρμόζεται με σκοπό την απαλλαγή του χώρου από τους ποντικούς καθώς και την αποφυγή αυτών από μελλοντική επανεμφάνιση.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο πρέπει να εφαρμοστεί ορθά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης που θα περιλαμβάνει:

  • Προληπτικά μέτρα
  • Αντιμετώπιση υπάρχουσας προσβολής
  • Αποφυγή επανεμφάνισης

Προληπτικά μέτρα

Eίναι οι ενέργειες που γίνονται από τον εξειδικευμένο επιστήμονα και τον πελάτη με στόχο την δημιουργία ενός αφιλόξενου χώρου και τον αποκλεισμό κάθε πιθανής εισόδου στο χώρο.

Αντιμετώπιση υπάρχουσας προσβολής

Eίναι το σύνολο των ενεργειών για τη απαλλαγή του χώρου από τους ποντικούς. Επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ειδικών δολωματικών σταθμών από σκληρό και ανθεκτικό πλαστικό με κλειδί , εντός των οποίων θα είναι τοποθετημένα τα μυοκτόνα σκευάσματα για την καλύτερη ασφάλεια του χώρου αλλά και την προστασία αυτών από τις καιρικές συνθήκες και τα διάφορα ζώα. Τοποθέτηση ειδικών παγίδων σύλληψης με κόλλα ή τύπου κλουβιού , κυρίως στους εσωτερικούς χώρους και τις ευαίσθητες περιοχές των εγκαταστάσεων.

Αποφυγή επανεμφάνισης

Eπιτυγχάνεται με τον συχνό έλεγχο του χώρου από τον εξειδικευμένο επιστήμονα (εφαρμόζοντας τις απαραίτητες ενέργειες , π.χ έλεγχος και επαναδόλωση δολωματικών σταθμών ) καθώς και με την τήρηση προληπτικών μέτρων.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

    Να σας Καλέσουμε;
    Καλέστε με!