Τουριστικές Επιχειρήσεις

Στην Εντομοτεχνική  κατανοούμε ότι η διαχείριση των παρασίτων είναι μοναδική για κάθε τουριστική επιχείρηση και διαφοροποιείται αναλόγως του είδους της (ξενοδοχείο, καμπίνγκ κ.λπ.) και της εποχής που η εφαρμογή πραγματοποιείται.

Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε τουριστικής επιχείρησης ξεχωριστά. Μέτα από  χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και συνεργασίας με διαφορετικές επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού, η Εντομοτεχνική  έχει αναπτύξει λύσεις για κάθε πρόβλημα παρασίτου που μπορεί να υπάρξει στο χώρο σας. Οι πολλαπλές είσοδοι, οι χώροι προετοιμασίας και αποθήκευσης τροφίμων, τα άνετα δωμάτια, οι κοινόχρηστοι χώροι και οι κήποι κάνουν τις τουριστικές επιχειρήσεις έναν πολύ ελκυστικό στόχο για πολλά κοινά παράσιτα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Εντομοτεχνική θα ξεκινήσει με μια περιεκτική επιθεώρηση της επιχείρησης σας για να κατανοήσει τις μοναδικές της ανάγκες. Η εντομοτεχνική μπορεί να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις καθιστώντας την εμπειρία των πελατών σας μοναδική.

Στην 1η συνάντηση μαζί σας και μετά από την επιθεώρηση όλου του χώρου θα σας προτείνουμε το πρόγραμμα ελέγχου παρασίτων που αρμόζει στους χώρους σας.

Ενδιαφέρεστε για αυτήν την υπηρεσία;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα για λεπτομέρειες

    Να σας Καλέσουμε;
    Καλέστε με!