Πολλαπλή σύλληψη ποντικιών χάρη στη χρήση πολλαπλών δολωματικών σταθμών

Πολλαπλή σύλληψη ποντικιών χάρη στη χρήση πολλαπλών δολωματικών σταθμών

Εάν ποντίκια ή αρουραίοι έχουν εισβάλει στο σπίτι ή την αυλή σας, έχετε απολύτως τα δίκια σας να αρχίσετε  ουρλιάζετε όσο πιο δυνατά μπορείτε..!  Μετά από αυτό, όμως, θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με το να απαλλαγείτε γρήγορα από αυτά τα παράσιτα. Ένα μόνο ζευγάρι ποντικών μπορεί να παράγει περίπου 50 απογόνους σε μόλις ένα χρόνο (προσπαθήστε να μην ουρλιάξετε ξανά) και ένα ζευγάρι αρουραίων μπορεί να παράγει από 24 έως 84 ετήσιους απογόνους.

Ευτυχώς, η χρήση δολωματικών και δολωματικών σταθμών για να σκοτωθούν αυτά τα παράσιτα είναι τόσο απλή όσο και αποτελεσματική. Για να σκοτώσετε γρήγορα αρουραίους ή ποντίκια, τοποθετήστε τους δολωματικούς σταθμούς μεταξύ της ύποπτης φωλιάς και της πηγής τροφής..! Απλό μέχρι εδώ αλλά πάμε να δούμε πως είναι αποτελεσματικό!

Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τους δολωματικούς σταθμούς κατά μήκος του τοίχου όπου είναι πιθανό να ταξιδέψουν τα τρωκτικά, that;s what they do..! Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετήστε δολωματικούς σταθμούς για ποντίκια σε διαστήματα 2 μέτρα  και διαστήματα 6 μέτρα για αρουραίους.

Πόσο αποτελεσματικοί είναι οι δολωματικοί σταθμοί στη θανάτωση τρωκτικών;

Όταν χρησιμοποιείτε πολλούς δολωματικούς σταθμούς, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τη μόλυνση από τρωκτικά πριν γίνει μεγαλύτερη.
Παράσιτα όπως τα ποντίκια και οι αρουραίοι μπορούν να μεταφέρουν στο σπίτι , στην αυλή και στην οικογένεια σας ασθένειες, επομένως όσο πιο γρήγορα απαλλαγείτε από τα τρωκτικά, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να προστατεύσετε την τροφή, το σπίτι και την οικογένειά σας. Μόλις ένα τρωκτικό τσιμπήσει μια θανατηφόρα δόση από το δόλωμα, θα αρχίσει να πεθαίνει μέσα σε 24 έως 48 ώρες. Χρειάζεται μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα δολώματος για να σκοτώσει κάθε τρωκτικό που τσιμπολογάει.

Πώς λειτουργούν οι δολωματικοί σταθμοί

Ένας δολωματικός σταθμός δεν είναι το ίδιο με μια παγίδα ποντικιού ή αρουραίων μάλλον, είναι μια έξυπνη συσκευή που κρατά ένα δόλωμα.

Το μπλοκ δολώματος μοιάζει και μυρίζει σαν τροφή τρωκτικών αλλά περιέχει δηλητήριο. Μην ανησυχείτε—οι σταθμοί έχουν σχεδιαστεί για να αντιστέκονται σε παραβιάσεις από κατοικίδια ή/και παιδιά (ελέγξτε τη συσκευασία του προϊόντος για να προσδιορίσετε τον τύπο του σταθμού). Το τρωκτικό, αναζητώντας τροφή, εντοπίζει το δολωματικό σταθμό, σέρνεται μέσα και τσιμπολογάει το δόλωμα. Στη συνέχεια σέρνεται πίσω και πιθανότατα κατευθύνεται προς τη φωλιά του, όπου θα πεθάνει μέσα σε μια ή δύο ημέρες. Όλοι οι δολωματικοί σταθμοί είναι εγκεκριμένοι για χρήση σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Μπορείτε να επιλέξετε με βάση το συγκεκριμένο τρωκτικό που προσπαθείτε να σκοτώσετε, τον κατάλληλο δολωματικό σταθμό, τα επίπεδα αντοχής σε παραβίαση και εάν προτιμάτε μια επιλογή μιας χρήσης ή κάποια που ξαναγεμίζεται. Ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, οι περισσότεροι δολωματικοί σταθμοί έχουν διαφανή κορυφή, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση του δολώματος.

Πού να τοποθετήσετε δολωματικούς σταθμούς

Για να προσελκύσετε γρήγορα αρουραίους ή ποντίκια στους δολωματικούς σταθμούς, θα πρέπει να τα τοποθετήσετε ανάμεσα στη φωλιά τους και την πηγή τροφής. Καθώς τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι πλάσματα της συνήθειας, τείνουν να ακολουθούν την ίδια διαδρομή πέρα ​​δώθε καθώς τρέχουν για φαγητό και νερό.

Δολωματικός σταθμός σε θέση κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας.

Όπως και με τις μηχανικές παγίδες, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε τους δολωματικούς σταθμούς κατά μήκος του τοίχου όπου τα τρωκτικά είναι πιθανό να έρθουν επάνω τους καθώς ταξιδεύουν.

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα ποντίκια να μπαίνουν γρήγορα στο δολωματικό σταθμό και να τσιμπολογούν. Οι αρουραίοι μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να εισέλθουν στο σταθμό καθώς τείνουν να είναι πιο προσεκτικοί…! Εάν οι δολωματικοί σας σταθμοί δεν έχουν αποτελέσματα εντός δύο ημερών, θα πρέπει να τους μετακινήσετε σε νέα τοποθεσία. Για καλύτερα αποτελέσματα, τοποθετήστε δολωματικούς σταθμούς για ποντίκια σε διαστήματα 4 έως 6 μέτρα  και διαστήματα 10 έως 15 μέτρα  για αρουραίους. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες στη συσκευασία επίσης όταν τοποθετείτε τους δολωματικούς σας σταθμούς ή συμβουλευτείτε τους έμπειρους γεωπόνους και ερεύνητές μας !

Όταν αντιμετωπίζετε μια μόλυνση από τρωκτικά, οι δολωματικοί σταθμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνοι τους ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα ελέγχου τρωκτικών, όπως μηχανικές παγίδες και παγίδες κόλλας. Θυμηθείτε: Όταν τοποθετείτε δόλωμα σε επαναγεμιζόμενους σταθμούς, φοράτε γάντια μιας χρήσης, τοποθετήστε το δόλωμα σε μπλοκ στο φυσίγγιο και σπρώξτε το φυσίγγιο μέσα στο σταθμό μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Επιπλέον μπλοκ δολώματος θα πρέπει να αποθηκεύονται σε χώρους που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα και τα μπλοκ δολώματος δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται χωρίς δολωματικό σταθμό.

Ναι αλλά .. Που θα τοποθετήσετε τους δολωματικούς σταθμούς τελικά ;

Επιθεωρήστε πιθανές περιοχές εστίασης του ποντικιού. Τοποθετήστε τα δολώματα τρωκτικών μεταξύ πιθανών περιοχών φωλιάς και της τρέχουσας πηγής τροφής. Αυτές οι τοποθετήσεις θα βοηθήσει τα ποντίκια να συναντήσουν το δόλωμα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.
Ελέγξτε πιθανές περιοχές τροφοδοσίας, όπως σωρούς περιττωμάτων, τεμαχισμένο χαρτί, κομμάτια, μυρωδιές ποντικιού σε σκοτεινές περιοχές και γωνίες!

Συχνά υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα ποντικών σε γωνίες δωματίων και σε ντουλάπια, όπου δύο επιφάνειες ενώνονται υπό γωνία. Τα τρωκτικά έχουν ισχυρή απτική ανάδραση, τρέχοντας σε αυτές τις περιοχές. Τοποθετήστε εκεί το δόλωμα. Μπορείτε να ενθαρρύνετε τη σίτιση χρησιμοποιώντας δολωματικούς σταθμούς, όπως τους σταθμούς δολώματος ποντικιού και πρέπει να είναι ανθεκτικοί στην παραβίαση για να κρατούν τα μη στοχευμένα ζώα και τα παιδιά έξω από το κουτί δολώματος).

Είναι απαραίτητο να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε τη χρήση του δολώματος και του σταθμού μετά την τοποθέτηση του τρωκτικοκτόνου.
Θυμηθείτε, όταν τοποθετείτε δολώματα, ότι τα ποντίκια μπορεί να ζουν …πάνω από τις πηγές τροφής τους, όπως σοφίτες και ψευδοροφές.

Μπορεί επίσης να ζουν κάτω από την πηγή τροφής τους σε περιοχές όπως χώρους ανίχνευσης, κενά πατωμάτων και υπόγεια.Leave a Reply

Να σας Καλέσουμε;
Καλέστε με!