Απεντόμωση: Οι Καλύτεροι στη Θεσσαλονίκη;

Το ήρεμο κυριακάτικο πρωινό μου, άξαφνα διαταράχτηκε από τις φωνές, γεμάτες τρόμο, του κολλητού μου στην τηλεφωνική μας επικοινωνία. «Βοήθεια! Μία κατσαρίδα εμφανίστηκε πριν λίγο μέσα στο σπίτι μου. Τι να κάνω;». «Να τηλεφωνήσεις γρήγορα στους καλύτερους γεωπόνους της Θεσσαλονίκης, στην Εντομοτεχνική» απάντησα και έκλεισα το τηλεφώνημα.

Αν αντιμετωπίζεις και εσύ παρόμοιο πρόβλημα με διάφορα παράσιτα, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο το κείμενο που ακολουθεί.

Προσωπικό τις Εντομοτεχνικής μπροστά στο βαν απεντόμωσης

Γιατί είναι η καλύτερη εταιρεία στην Θεσσαλονίκη

Από τότε που γνώρισα την «Εντομοτεχνική», δεν χρειάζεται να ανησυχώ για κανένα ανεπιθύμητο επισκέπτη. Η συγκεκριμένη εταιρεία αναλαμβάνει την αποτελεσματική απεντόμωση και την απολύμανση διαμερισμάτων, βιομηχανιών, επιχειρήσεων εστίασης, τουρισμού και λιανικού εμπορίου, σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και στην περιοχή του Κιλκίς.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να τηλεφωνήσει και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένας ειδικός θα φτάσει στο χώρο του για να λύσει όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει. Ένα από τα πολλά θετικά χαρακτηριστικά αυτής της εταιρείας είναι πως οι άνθρωποί της προσφέρουν βοήθεια σε κάθε πελάτη 24 ώρες το 24ωρο. Έτσι, δεν θα αναγκάζεσαι να συγκατοικείς για καιρό με ενοχλητικούς εισβολείς, τα παράσιτα.

Οι γεωπόνοι της «Εντομοτεχνικής» προσφέρουν στους πελάτες τους άριστες υπηρεσίες σε πολύ οικονομικές τιμές. Για παράδειγμα, η απεντόμωση ενός διαμερίσματος ξεκινά από 25€ ενώ η απεντόμωση και η μυοκτονία μίας ολόκληρης πολυκατοικίας από 50€. Στο τέλος κάθε εργασίας, δίνεται από τους ειδικούς της εταιρείας εξάμηνη γραπτή εγγύηση ορθού αποτελέσματος.

Επιπλέον, οι γεωπόνοι και οι τεχνικοί εφαρμογών που εργάζονται στην μεγαλύτερη εταιρεία απεντόμωσης της Θεσσαλονίκης, είναι εξειδικευμένοι και διαθέτουν χρόνια εμπειρία στον τομέα του Pest Control, δηλαδή στην διαχείριση του παρασίτου, ενός μέλους του βασιλείου των ζώων που επηρεάζει με δυσμενή τρόπο τις δραστηριότητες των ατόμων.

Τι είναι η υπηρεσία της απεντόμωσης που προσφέρει η Εντομοτεχνική

Τους θερμούς μήνες του έτους, κάνουν την εμφάνισή τους διάφορα έντομα. Όσο βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον, όλα κυλούν ομαλά. Όμως, αρκετά συχνά, τρυπώνουν στα διαμερίσματα ή σε κάποιο άλλο χώρο ορισμένα έντομα.

Όταν αυτά ενοχλούν τις δραστηριότητες των ατόμων που βρίσκονται στο χώρο και είναι επικίνδυνα για την υγεία τους, ειδικοί αναλαμβάνουν την απεντόμωση τους. Δηλαδή ελέγχουν και καταπολεμούν τα έντομα που υπάρχουν. Για να είναι αποτελεσματική η απεντόμωση, πρώτα εντοπίζεται το πρόγραμμα, σχεδιάζεται έπειτα ο τρόπος αντιμετώπισής του και στην συνέχεια επιλύεται.

Πιστοποιήσεις Απεντόμωσης

Πότε πραγματοποιείται η απεντόμωση και με ποιες μεθόδους γίνεται

Η διαδικασία της απεντόμωσης είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο, όταν και εάν παρουσιαστεί πρόβλημα σε μία οικία ή σε μία επιχείρηση. Παρόλα αυτά, η πιο ιδανική χρονική περίοδος για να εφαρμοστεί η απεντόμωση είναι από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να καταπολεμηθούν τα έντομα και τα παράσιτα από τους ειδικούς που έχουν εκπαιδευθεί στην απεντόμωση. Ο πρώτος τρόπος είναι με την βοήθεια του gel. Αυτό χρησιμοποιείται για να εξοντώσει την κατσαρίδα, τα μυρμήγκια κλπ. Το τοποθετούν στα σημεία όπου έχουν φωλιά τα έντομα και σε σημεία που βρίσκονται πιο συχνά. Με αυτό το τρόπο, εξαλείφεται όλη η φωλιά.

Η δεύτερη μέθοδος ονομάζεται «fogging» ή διαφορετικά «νεφελοψεκασμός”. Για να πραγματοποιηθεί το «fogging» απαιτείται μία ειδική συσκευή που διασπά το σκεύασμα της απεντόμωσης σε μικροσκοπικά σταγονίδια, δημιουργεί ένα νέφος καπνού και καλύπτονται όλες οι επιφάνειες που υπάρχουν στο χώρο.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί για την απεντόμωση η «Εντομοτεχνική»

Προβληματίζεσαι για τα προϊόντα που απαιτούνται για την απεντόμωση της οικίας σου επειδή έχεις κατοικίδια και μικρά παιδιά; Ή γιατί κάποιο μέλος της οικογένειας σου έχει αναπνευστικά προβλήματα; Με τα σκευάσματα που χρησιμοποιεί η «Εντομοτεχνική», θα εξαφανίσει κάθε ανησυχία σου. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτά τα σκευάσματα εξόντωσης παρασίτων έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και φυσικά διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες των ενιαίων Ευρωπαϊκών Αρχών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους όπου κατοικούνται άνθρωποι ή άλλα μικρά ζώα καθώς είναι άοσμα και ακίνδυνα. Δεν περιέχουν καμία τοξική ουσία, γι αυτό το λόγο, αμέσως μετά την απεντόμωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χώρος. Είναι φιλικά και ως προς το περιβάλλον γιατί όλες οι δραστικές ουσίες που περιέχονται σε αυτά, είναι διασπώμενες.

Σε ποιους χώρους ενός διαμερίσματος γίνεται η απεντόμωση

«Σε πόσα και σε ποια σημεία θα γίνει η διαδικασία της απεντόμωσης;» Αυτή είναι μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται στους επαγγελματίες. Τα πιο συχνά μέρη ενός διαμερίσματος όπου επισκέπτονται τα έντομα είναι η κουζίνα, το μπάνιο και το μπαλκόνι. Επιλέγουν αυτές τις τοποθεσίες γιατί εκεί βρίσκονται τα σκουπίδια, η αποχέτευση, διάφορα τρόφιμα και είναι πιο εύκολα προσβάσιμα από το δρόμο ή το κήπο.

Συνεπώς, η απεντόμωση από τον ειδικό θα πραγματοποιηθεί σε αυτά τα σημεία αλλά και κοντά στα παράθυρα και στις πόρτες. Αν η απεντόμωση γίνεται για να εξοντωθούν τα μυρμήγκια, τότε πιθανότατα θα ψεκάσει και τις γλάστρες των φυτών. Επίσης, αν εμφανίστηκαν στην οικία κοριοί, είναι αναγκαίο να ψεκαστούν το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια.

Τα πιο συχνά έντομα – εισβολείς του σπιτιού:

Οι πιο συχνοί μικροί και ανεπιθύμητοι εισβολείς που μπορούν να ταράξουν την ηρεμία των ιδιοκτητών μίας οικίας είναι οι ακόλουθοι:

  • Κατσαρίδες: Αποτελούν τον εφιάλτη μικρών και μεγάλων και κατηγοριοποιούνται σε τρία διαφορετικά είδη:
    • οι γερμανικές: μικρές και ξανθές εμφανίζονται συνήθως στα ντουλάπια μίας κουζίνας και στο μπάνιο,
    • οι μαύρες: εμφανίζονται μέσα στην αποχέτευση του σπιτιού καθώς προτιμά τα υγρά σημεία και
    • οι αμερικάνικες: έχουν φτερά και μπορούν να πετάξουν.
  • Κοριοί: Έχουν μικρό μέγεθος, δίχως φτερά και βρίσκονται στα υπνοδωμάτια και γύρω από τα κρεβάτια.
  • Ψύλλοι: Εισέρχονται μέσα στο σπίτι μετά την μεταφορά τους από κάποιο κατοικίδιο ζώο.
  • Κουνούπια: Εμφανίζονται κυρίως το καλοκαίρι και μεταδίδουν στο άνθρωπο πολλές ασθένειες.
  • Σκόρος

Γιατί είναι απαραίτητο να γίνει η απεντόμωση ενός σπιτιού

«Και αν δεν κάνω απεντόμωση, τι θα συμβεί;» Θα σε συντροφεύουν έντομα όπως ψύλλοι, κοριοί, κατσαρίδες κ.α. Σκέψου όμως πως μία κατσαρίδα βρίσκεται κρυμμένη σε υπονόμους και τρέφεται εκεί. Καθώς μεγαλώνει, μεταφέρει μικρόβια και πολλές σοβαρές ασθένειες. Μένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι μαζί με έναν άνθρωπο, είναι δυνατόν να προκαλέσει σε αυτόν πολλά προβλήματα υγείας, όπως αλλεργική αντίδραση, δερματίτιδα αλλά και σαλμονέλα ή τύφο. Επίσης, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα σε ορισμένες ευπαθείς ομάδες, όπως είναι τα παιδιά.

Συνεπώς, τώρα που έμαθες περισσότερα για την απεντόμωση και κατάλαβες τους λόγους που είναι αναγκαία, γνωρίζεις και πού να απευθυνθείς: στην Εντομοτεχνική. Η ομάδα της εταιρείας μας περιμένει να σε εξυπηρετήσει.



Leave a Reply

Να σας Καλέσουμε;
Καλέστε με!