Έχετε πρόβλημα με τις ξανθές κατσαρίδες; Έχουμε τη λύση

Καταπολέμηση τώρα της ξανθιάς – οικιακής κατσαρίδας (blatella germanica) με την πιο αποτελεσματική και ακίνδυνη μέθοδο με χρήση τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel).Πιο συγκεκριμένα με ειδικό πιστόλι γίνεται τοποθέτηση τροφοελκυστικού δολώματος υπό μορφή γέλης (gel) σε συγκεκριμένα και δυσπρόσιτα σημεία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου.

Που Πραγματοποιείται;

Η μέθοδος μπορεί να πραγματοποιηθεί 100% ακίνδυνα και χωρίς καμία απολύτως προετοιμασία σε χώρους όπως : Κατοικίες: κουζίνα, wc, αποθήκη, πατάρι, υπόγειο, δωμάτια, σαλόνι. Καταστήματα: ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, αρτοποιεία, αποθήκες τροφίμων, εργοστάσια, εστιατόρια, beach bar, παιδότοποι κ.α . Δημόσιους φορείς: σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί , νοσοκομεία, δημόσιες επιχειρήσεις.

Πως εξαλείφονται οριστικά οι αποικίες των κατσαρίδων;

Οι κατσαρίδες καθώς βγαίνουν από τις φωλιές τους προς εύρεση τροφής , έλκονται και καταναλώνουν το τροφοελκυστικό gel , το οποίο είναι τοποθετημένο σε συγκεκριμένα σημεία - περάσματά τους. Οι κατσαρίδες καταναλώνοντας το gel , δηλητηριάζονται και πεθαίνουν μέσα στις επόμενες ώρες , αφού προλάβουν όμως να επιστρέψουν στις φωλιές τους. Με τον παραπάνω τρόπο μεταφέρουμε την δραστική ουσία του σκευάσματος στις φωλιές τους και εκμεταλλευόμαστε το φαινόμενο του κανιβαλισμού ( οι ζωντανές τρώνε τις δηλητηριασμένες νεκρές ) αλλά και της κοπροφαγίας ( τρέφονται με τα δηλητηριασμένα περιττώματα τους ) που διακρίνει τις κοινωνίες τους. Με τον τρόπο αυτό , έμμεσα η δραστική ουσία του σκευάσματος μεταφέρεται σταδιακά σε όλο τον πληθυσμό δημιουργώντας μία αλυσίδα θανάτου που εξοντώνει όχι μόνο τις κατσαρίδες που υπάρχουν στον χώρο αλλά και αυτές που μπορεί να προέλθουν από τα αυγά τους.

Πλεονεκτήματα

Εξασφαλίζει άμεσα και άριστα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία του χώρου , καμία διακοπή του χώρου , καμία απομάκρυνση από τον χώρο μετά το πέρας των εργασιών. Το gel παραμένει δραστικό για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα . Η μέθοδος της διαδοχικής εξόντωσης διασφαλίζει ότι η δραστική ουσία θα φτάσει σε όλο τον πληθυσμό των κατσαρίδων εξαλείφοντας ολοκληρωτικά τοις αποικίες τους.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Τηλεφωνήστε στο 6979775863